27 szuperhősös szobaötlet, ami biztos tetszene a fiadnak

szuperhosos-szoba.png

Nincs képregényolvasós gyerekem, így nincs is róla statisztikám, hogy egyáltalán itthon is olyan cool dolog-e képregényt olvasni a fiúknak, mint külföldön. Vagy a rengeteg MARVEL, meg DC filmek, amik már évek óta uralják a mozis piacot, csak közelebb hozzák mindannyiunkhoz a témát. Nem?!

Én mindenesetre csípem a MARVEL-es karaktereket, szórakoztat.

No de egy kis srácnak lehet, többet ad egyszerű szórakozásnál. Ha a te fiad is ilyen, akkor mutatok pár ötletet, amivel becsempészheted a szobájába, hogy igen, ő is szuperhős valaki szemében.

27 szuperhősös ötlet a kissrácok szobájába

Ha pedig ennyi ötlet még mindig nem volt elég, nézd meg a többit pinteresten.

Tetszik, nem tetszik? Ne felejts el lájkolni!

Ha pedig nálatok pont közösképviselet-váltás van, akkor hadd ajánljam, khm, MAGAM. Itt tesztelheted a saját képviseleted, hogy mennyire jók, itt pedig olvashatsz rólunk. Küldj egy mailt, hogy szívesen látnál magatoknál, a többi már az én dolgom! ;)

komment
2017-08-28 17:28:59 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1812778988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása