A "2017 legpofátlanabb közös képviselője" közönségdíj esélyese

majesty-kk.png

A medvének azért olyan nagy a füle, hogy mindent meghalljon (jó, a füle pont, hogy pici). Tavaly év végén pedig olyan sztorit hallott, hogy - ugyan elhatározta, hogy vidámabb irányba viszi a blogot (és teszi is) -, de azért kiírja az arcpirító dolgokat, hátha egy kicsit magába néz az, akinek "magábanéznivalója" van, jelentős elmaradással.

A belső ellentmondás lényege az, hogyha megírja ezeket a pofátlan közös képviselős dolgokat, akkor egy ilyen püffögős vénasszony lesz. Ha viszont nem írja meg, akkor fél, hogy ezek az esetek egy idő után "természetessé" válnak.

Medve viszont nem akarja, hogy a szakmáját - amiben sok becsületes kismedve dolgozik -, a pofátlan emberek cselekedetei alapján ítéljék meg. Azaz, a nyilvánossággal talán egy kicsit tisztítani tudja a zavarost.

Tehát, jelentkezett medvéhez a gólya (nevezzük így), aki még nem repült el délre és elmesélt egy olyan történetet, amit bárcsak mondhatnék, hogy ritka (mert nem az), de a pofátlansága mindenképp megérdemel egy különdíjat, ajándék masszázskuponnal az úthengervállalathoz.

Úgy kezdődött, hogy jelentkezett a gólya, hogy ő szívesen látná medvét magánál közös képviselőként.

Megdobbant a medveszív, mert iszonyú jó érzés. amikor jelentkezik valaki, aki az otthona kezelését bízná Házmestermedvére. Jelentkezés után egy kötetlen, kellemes, de mélyebb telefonbeszélgetés következik, ami minimum nagyon jó. Fel is lett hívva.

És akkor jön a lényeg:

  • A házban jó pár lakó már nagyon elégedetlen volt a közös képviselővel, ezért le akarták váltani.
  • A közös képviselő látva az elégedetlenséget, bizalmatlanságra hivatkozva le is mond.

Ez így simán mehetne a nickelodeon-ra, de a sztorinak nincs itt vége.

  • A közös képviselő jelzi, hogy annyian megkeresték, hogy mégsem mond le.
  • Összehív azonnal egy közgyűlést maga és az SzB tagok leváltására (!).
  • A közgyűlésre megérkezik 33 000-nyi tulajdonihányad meghatalmazással (!!), szemben a tulajdonosok 8000-vel.
  • Megszavazza magát, hogy marad (!!!).
  • Leváltja az SzB-t (!!!!) és rögtön fel is tölti haverokkal.

A meghatalmazást a fejlesztőtől kapta, akinek még nagy alapterületű üzletek vannak a tulajdonában. Ja, és több, mint 10 000 000 forinttal tartozik (!!!!!) a háznak.

Medve elmondta, hogy az ilyen határozatok a kisebbségi jogokra hivatkozva (aránytalanul nagy sérelem esetén) megtámadhatóak. Egy próbát megér, de ez bíróság. Kaptak még tanácsot, meg jobb ajánlatot is, de foglyok...

 

komment
2018-02-01 22:38:13 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr9013428671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.02.02. 17:21:33

Csodálatos, amikor annak a szavazata dönt, aki milliókkal tartozik és a sunyi képviselővel összejátszik...
süti beállítások módosítása