54 bejárati ajtó szín, amit látnod kell!

Unod már a sablonos ajtó megoldásokat? Ráférne egy kis javítás a te saját ütőt-kopott bejáratodra is? Itt van egy remek színkalauz, hogy kiválaszthasd a leginkább otthonodhoz illő darabot.

szines_bejarati_ajtok.jpg

A legtöbb társasházi lakás ajtaja vagy a régi kezeletlen fa, vagy pedig fehér, vagy barna színű. Ennél sokkal szélesebb színskáláról lehet válogatni, hiszen a szivárvány teljes felhozatala a rendelkezésedre áll. Ne félj alkotni valami igazán egyedit, némi festékkel és egy csipetnyi fantáziával!

De nem is húzom tovább az időt, inkább mutatom, hogy milyen pazarul tud festeni egy színes bejárati ajtó.

Rózsaszín

Valószínűleg sokan ódzkodnak egy ilyen megosztó színt festeni a bejárati ajtajukra, pedig nagyon ütős tud lenni. Nézd csak!

rozsaszin_bejarati_ajto.jpg

Lila

A lila szín rendkívül vagány és igazán bevállalósoknak való. Fehér fallal és egy kis zöld növénnyel kellemes összhangot alkot.

lila_bejarati_ajto_szin.jpg

Kék

Egy fiatalos lakás bejáratára épp, úgy passzol ez a kék színvilág, mint egy elegáns berendezésű otthon frontjára. Csak a megfelelő árnyalatot kell megtalálni hozzá.

bejarati_ajto_csere.jpg

Kékeszöld

Ezeknél az ajtóknál vitatkozhatnánk, hogy inkább kékek vagy inkább zöldek, de nem ennek az eldöntése az elsődleges cél, így kaptak egy külön kategóriát. Bárminek is nevezzük ezeket a színeket, gyönyörűen festenek.

bejarati_ajto_fajtak.jpg

Zöld

Vidám és bohókás vagy inkább komoly és megfontolt színt keresel? A zöld árnyalatai között bármelyikre ráakadhatsz.

bejarati_ajto_festes.jpg

Citromsárga

Utálod a sötét és hosszú téli estéket? Fesd le a bejárati ajtódat citromsárgára és meglátod, hogy nem fogsz tudni mosolygás nélkül hazamenni.

bejarati_ajto_diy.jpg

Narancssárga

Ha különleges és figyelemfelkeltő ajtót szeretnél és inkább a meleg tónusok közül válogatnál, akkor jobbat nem is találhatnál a narancssárga árnyalatainál.

szines_bejarati_ajto.jpg

Piros

A vörös és a bordó mind erőteljes színek. Ezt az ajtót biztos nem fogják elhibázni a hozzád érkező vendégek.

egyedi_bejarati_ajto.jpg

Szürke és fekete

Ha divatos, de visszafogott színt keresel, akkora a szürke és a fekete lesz a te színed.

szurke_bejarati_ajto.jpg

Ha sikerült kiválasztani a legszimpatikusabb színt, akkor már csak festékes vödröt kell ragadni és kihasználni a jó idő utolsó morzsáit. De ne feledd nemcsak kívülről kell szépen mutatnia, hanem belülről is, hiszen az előszoba szerves részét fogja képezni és befolyásolhatja a lakás hangulatát.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
Címkék: színek ajtó DIY
2018-11-04 14:22:21 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4314342709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása