Karácsonyi csomagolási ötletek, hogy igazán mutatós legyen az ajándék!

Túl vagy a bevásárló körúton, és már minden szerettednek találtál valamit a fa alá? Akkor már csak be kell csomagolni, mielőtt átadnád. Fordíts legalább akkora gondot a csomagolásra, mint a meglepetés kiválasztására és igazán különleges lesz az ajándékozás!

karacsonyi_csomagolo_papir.jpg

Sokkal könnyebb bedobni az ajándékokat egy pofás kis karácsonyi táskába, de ezek bármilyen esztétikusak is, a kibontás örömét nem tudják olyan fokon biztosítani, mint amikor kibogozod a masnikat és részleteként bukkan elő az ajándék.

A teljes élmény érdekében maradjunk a csomagoló papírba bújtatott meglepetéseknél és lássuk, hogyan lehet még szebbé tenni őket.

Kötözz a csomagolásra egy kis vidámságot!

Mindenki annak örül, ha az ajándékokat bontogatva boldog és mosolygós arcokat lát. Miért ne kezdődhetne a vidámság már a csomagolás megpillantásával?

kreativ_karacsonyi_ajandek_csomagolas.jpg

Kiszakadt a csomagolópapír? Pont ezt akartuk!

Egyedi és roppant kreatív megoldás, dupla papírba csomagolni a meglepetéseket, és a felső réteg papírt szabályosan kilyukasztani, vagy épp pont kaotikusan széttépni néhány helyen. Elsőre talán nem hangzik karácsonyhoz méltó megoldásnak, pedig klassz lesz az eredmény.

karacsonyi_ajandek_csomagolasi_otletek_34.jpg

Fénykép? De jó ötlet!

Bárki is a megálmodója ennek a csomagolási módszernek, le a kalappal előtte, mert nagyon ötletes és ízléses. Te milyen képet tennél rá? Egy szép téli tájképet? Egy állatról készült fotót a havas tájon? Vagy inkább a családi albumban keresgélnél? Mindegyik szuper választás!

karacsonyi_keszulodes.jpg

Szárított gyümölcsök és újságpapír

A fenti kettő csodálatos összhangot alkot, ahogy a csomagoló papír tetejére kerül egy csinos masnival kombinálva. Próbáld ki te is!

karacsonyi_ajandek_csomagolasi_otletek_14.jpg

A férfias meglepetésekhez

Vajon mi lehet a csomagban? Tényleg ennyire árulkodó lenne a külseje? Bontsd ki és megtudod!

kreativ_ajandek_csomagolas.jpg

Egy tetszetős szalag csodákra képes!

Csak egy gyönyörű szalagra van szükség, amit egy virágnagykerből vagy hobbi boltokból is beszerezhetsz. Persze ha van otthon néhány gomb, akkor a képen látható módon tovább fokozhatod a hatást.

karacsonyi_ajandek_csomagolasi_otletek_12.jpg

Formázz karácsonyfát!

A fenyő a karácsony egyik szimbóluma, miért ne jelenhetne meg már a csomagoló papír tetején is, dekoráció formában? Legyél kreatív és használj olyan apróságokat a karácsonyfa megjelentéséhez, ami épp és a kezed ügyében van és elég szépnek találod!

ajandek_csomagolasi_otletek.jpg

Ez a csomag kié lehet?

Legtöbbször az ember felismeri, hogy kinek melyik ajándékot szánta, de azért jobb ráírni, nehogy keveredés legyen belőle. Néha a kezdőbetűk is elegendők, és még meg is koronázzák a csomagolást.

karacsonyi_ajandek_csomagolas.jpg

Mesébe illő borítás

A lenti képen szereplő csomagolás nemcsak szemet gyönyörködtető, de gyereknek különösen ideális, hiszen egy tanulságos vagy épp vicces karácsonyi mesét is lehet hozzá kanyarítani.

karacsonyi_ajandek_csomagolasi_otletek_28.jpg

Némi zöld és egy kis kiegészítő!

Mely tárgyak jellemzik leginkább a karácsonyi időszakot? A cukorpálca, a csengő vagy a meleg ruha? Bármire is gondolsz jelenítsd meg a csomagolópapíron, és meglátod szívet melengető lesz az ajándékok csomagolása, de a fenyő ágat ki ne felejtsd mert nemcsak szép, de jó illatú is!

karacsonyi_csomagolas_kulonleges.jpg

A karácsonyi ajándékok csomagolása nem csupán szükséges karácsonyi teendő, hanem segít felkészíteni a lelket az ünnepi hangulatra. Gondolj csak bele a sok masni és csomagoló papír hajtogatás közben, végig a szeretteidre gondolsz majd és arra, hogy mennyire fognak majd örülni, ha kinyitják a meglepetéseket. Végső soron az lenne a karácsony lényege, hogy boldogságot költöztessünk az emberek szívébe szép szavakkal, és figyelmes apróságokkal.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2018-12-20 19:39:23 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr4314503730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása