Klassz fürdőszoba kiegészítők gyerekekre szabva

Nálatok mi a gyerekek kedvenc tárgya a fürdőszobában? A cikk végére garantálom, hogy új toplista fog születni és még szülőként is biztos lesz olyan, amit nemcsak cukinak és szórakoztatónak, de praktikusnak is fogsz találni.

furdoszobai_2_logikai_kreativ_jatekok_gyereknek.jpg

A korábban a témában született cikkünk folytatásaként itt van egy újabb remek válogatás, azokról a gyerek számára készült csecsebecsékből, amik nélkül bár lehet élni, de velük mégis jobbak a szürke hétköznapok is.

Remélem egy képzeletbeli piros pontot kiérdemlek azzal, hogy nemcsak bemutatom az egyes találmányokat, de azt is leírom, hogy én hol találtam őket, hogy könnyebb dolgod legyen, ha magadnak is szeretnél egyet.

Káddugó lebegő játékkal

Kevésbé elterjedt, de nagyon aranyos fürdőszobai kiegészítő a káddugóra kötött lebegő figura, ami fürdés közben a vízfelszínen úszkál. Rengetegfélét gyártanak belőle többek között az Ebay, Amazon és a Yotoys oldalán is lehet válogatni közöttük.  Némelyikkel egészen addig elmentek a készítők, hogy még világítani is tud, így a kicsik maguk kérik a villany lekapcsolását fürdés közben, amivel új élményeket szereznek.

(A képre kattintva nagyobb méretben is meg tudod nézni őket.)

kaddugo_lebego_jatek.jpg

Kacatgyűjtők

A gyerekes családoknál a kád peremén gyakran halmokban állnak a fürdőkellékek és játékok. Ahhoz, hogy ne kebelezzék be az egész fürdőszobát ideális őket karantén alá vonni, ahonnan könnyen kiszabadítható az aktuális kedvenc, ha eljött a fürcsi ideje.

A jobb legfelső házi gyártmány, de a mosózsákra hasonlító alkotásokat is el tudod készíteni otthon, ha kedved van hozzá. A pelinkános Amazon eredetű, míg a rózsaszín nyuszis Dhgates, a kék plexis pedig Ebayes. A sarokban feszítő zsák Qoo10, míg a polipos flakontartó pedig Uncommongoods nevű netes helyről származik.

furdoszobai_jatek_tarolok_rendszerezes_tarolas.jpg

Vicces falitáblák

A humoros feliratok nemcsak a gyerekeket mosolyogtatják meg, hanem sok felnőttet is, ezen kívül soknak okító üzenete is van. Hiszen ha Batman is szokott fogat mosni, akkor a te csemetédnek se lehet kifogása ellene. ;)

Ilyen táblákat a netről is biztos lehet rendelni, de a magyar nyelvű, egyedi táblácskákat biztos a környéketeken is szívesen elkészítik a kis bocsod kedvéért.

vicces_furdoszoba_feliratok_gyereknek_marvel_gyerekek.jpg

Hőmérsékletet jelölő vízsugár színek

Ha félted, hogy a kicsi leforrázza magát a túl meleg vízzel, akkor szerezz be olyan csaptelepet, ami a víz hőfokára változtatja a színét. Ha hideg a víz akkor kék, a langyos akkor zöld, a forró a víz hőfoka akkor pirosra vált. Az igazsághoz azonban hozzá tartozik, hogy sajnos nem változik a szín jelölés azonnal, így mielőtt bedugná a kicsi a kezét a víz alá, várjon egy kicsit.

Ez a technológia olyannyira elterjed és közkedvelt lett a szülők körében, hogy a legtöbb szaniterekkel foglalkozó webáruházban és boltban árulnak ilyen csaptelepeket.

szinvaltos_csaptelep.jpg

Bájos zuhanyfüggönyök

Az unalmas fehér zuhanyfüggönynél biztos jobban fogják értékelni a gyerekek az imádnivaló, mintás zuhanyfüggönyöket. Sok helyen és lélegzetelállító mennyiségben lehet rendelni őket, csak az nem egyszerű eldönteni, hogy melyik legyen a befutó.

Lássuk az Amazon kínálatának egy nagyon szűk metszetét.

vicces_cuki_zuhanyfuggonyok.jpg

Fogkefetartók

Fogkefetartót házilag is készíthetsz, mint ahogy a képgyűjtemény Lego és műanyag állatkás verziója is mutatja, ha bevonod a gyerekeket valószínűleg a végeredményt is szívesebben használja majd. Ha ez a megoldás nem szimpatikus, akkor szuper fogkefetartókat találhatsz a neten is. Vannak, amik csak tartják a fogkeféket, de léteznek olyanok is, amik érzékelik az odatartott fogkefét és adagolják a sörtékre a fogkrémet.

A csiga, a méh és a zöld fogacska az AliExpressről van, a dinós az Etsy, a babafejes pedig a Homerises oldalán fellelhető. A minionos az Amazon, a kezes-lábas pedig az Ebay oldaláról pottyant ide.

fogkefetarto_otletek_gyerekeknek_diy_hazilag_fiuknak_lanyoknak.jpgA világhálót átböngészve számos olyan apró kütyüre lehet bukkanni, amikért a gyerek odavannak. Ha már unjátok a tengeralattjárót és gumikacsát a kád peremén, vadásszatok le a fentiekből valami izgalmasabb fürdőszobai kiegészítőt a kicsik számára.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-05-13 11:34:52 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1914789514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása