A beton dzsungel ünnepelt művésze

Eszedbe jutott már, hogy vajon más emberek hogyan látják a világot? Szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet egy alkotóművész bőrébe bújni, aki egészen más aspektusából látja és közelíti meg a legegyszerűbb dolgokat is? Most itt a lehetőség! Ismerkedj meg az egyik legkreatívabb street art művész munkásságával!

graffiti_vagy_muveszet.jpg

A nagy városok gyakran tűnhetnek szürkének, unalmasnak, csupa beton rémségnek, de nem így látja a világot egy utcai festőművész, Tom Bob. Tom Bob bizony jó nagyot harapott a nagy almába, mert bizony nem kisebb az ő "vadász területe"  New York városánál.

Számára egy rozsdás csatornafedél és egy falból kiálló cső darab maga a potenciált rejtő festővászon. Ez a cikk egy szemüveg lesz, amibe ha belenézel, magad is megtapasztalhatod, hogy hogyan látja a világot és vidít fel oly sok embert egy kreatív elme. Reméljük legalább olyan szórakoztatónak, vidámnak, színesnek és elmésnek fogod találni a munkáit mint mi.

Na de következzenek a várva-várt alkotások! Megmutatjuk, a kiindulást, amit minden ember láthat(na) ha figyel a környezetére, majd a már Tom Bob látásmódja szerint újrafestett részletek is láthatóak lesznek.

Kiálló csövek

A legtöbben azon a véleményen vagyunk, hogy a kiálló csöveket, ereszcsatornákat jobb rejtegetni vagy annyira láthatatlanná tenni, amennyire csak lehetséges. Nem mindenki gondolkodik így...

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_2.jpg

Bármiből lehet jót kihozni

Legyen szó egy rakás rozsdás hordóról, szemétről vagy egy kerítés árnyékáról. Látásmód kérdése az egész.

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_4.jpg

Ide kösd a kerékpárod!

Nem állítom, hogy feltétlen mindenkinek megjön a kedve a biciklizéshez csak azért, mert ilyen szuper klassz vagy az iskolák esetében cuki figurák várnak a pihenőknél, de ha a városban laknék én tuti arra kerülnék időnként a drótszamarammal, ha van arra dolgom, ha nincs. :)

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_biciklitarolo_modern.jpg

A mérőóra is lehet szórakoztató

Aki a fenti mondatban kételkedik vessen egy pillantást a lenti alkotásokra. Itt tuti mosolygósan járják a várost a leolvasó munkatársai és a szerelők sem bánják annyira, ha ki kell szállniuk a helyszínre.

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_villanyora.jpg

Kreatívkodás a csatornafedéllel

 Sráckorunkban az ismerős gyerekekkel folyton lestük a csatornafedeleket és szennyvíz elvezetőket, hátha pont akkor bukkan fel egy Tini Nindzsa Teknős, amikor mi is arra járunk. Soha nem volt szerencsénk, ezért ahogy felnőttünk abbahagytuk és már észrevétlenül léptünk át rajtuk vagy sétáltunk el mellettük. Szerencsére valakit még megmozgat a fantázia, ha ezekről az utcai kiegészítőkről van szó.

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna.jpg

 Ide is kellene még valami

Színház az egész világ, khm akarom mondani, Tom Bobnak inkább festővászon az egész város és műkedvelő benne minden férfi és nő.

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_3.jpg

Már nemcsak az utcán alkot...

Több éves alkotás után, ahogy nőt az ismertsége és megbecsülése már nemcsak az utcákat, hanem belső helyiségeket, épületeket és közintézményeket is dekorál cikkünk alanya. Jobb oldalon egy iskola teteje látható. Remélem van a közelben olyan ház, aminek az ablakából látszik a puszilkodó bálna pár.

street_art_tom_bob_festomuvesz_utcai_kreativ_alkotas_vicces_csatornafedel_ereszcsatorna_32.jpg

 Megannyi további alkotásában, ha New York közelébe fújna a szél akkor az utcákat járva vagy otthon ülve az instagram oldalát követve gyönyörködhetsz.

Maradj még velünk egy fél percig, és oszd meg velünk, hogy a mi a véleményed a fenti (és más hasonló) alkotásokról és magáról a street artról.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-08-12 17:17:42 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7615006368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása