50 dolgozó sarok a hatékony munkavégzéshez

Időnként otthon is dolgoznod kell? Tedd  ezt  olyan környezetben, ami inspirál a sikeres munkára!

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_borito.jpg

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma ízlés sem, így fontos, hogy megtaláld a saját gondolkodásmódodhoz leginkább passzoló munkakörnyezetet! Ha jól választod meg a körülményeket, a munka is sokkal jobban és gyorsabban fog menni, márpedig ez lenne a cél! "Dolgozni csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes"- József Attila bizony tudott valamit.

Most olyan dolgozó sarkokat gyűjtöttem össze, amik inspirálólag hathatnak majd rád, ha éppen most szeretnéd egy kicsit átrendezni az otthoni munkafészkedet vagy hatékonyabb munkát akarsz végezni a jövőben.

Az örök klasszikus újra ragyog

Ha a fehér a domináns szín az íróasztalod körül, akkor biztos nem fogja elvonni a figyelmedet semmi, ráadásul a legtöbb lakás falai közé könnyűszerrel beilleszthető egy ilyen stílusú mini iroda. Egyes embereknek a letisztult berendezés segít a munkára koncentrálni. Te is közéjük tartozol?

A másik hatékony módszer, ha a viszonylag homogén környezetből egy tárgy kiemelkedik, ezzel is segítve a fókuszálást és nem engedi a figyelmedet állandóan elkalandozni.

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_8.jpg

Erőteljes alaphang

 Másokra a sok apró személyes holmi ösztönzőleg hat és gondolatébresztő hatású. Az erőteljes színek segítenek előhívni a kreativitást, ami különösen fontos egy új ötleteket váró munkában. home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_7.jpg

A növény uralom

Ha szeretnél egy kis természetet csempészni az irodádba, azt is megteheted. A virágok megnyugtatnak és kellemes környezetet teremtenek a szellemi munkához. Na persze csak akkor, ha életben tudod őket tartani, mert egy kókadozó, kiszáradt kóró nem fogja elérni a kívánt hatást.

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_novenyes_otthon.jpg

A személyiségünk egy másik vonását is előtérbe helyezhetjük...

Rózsaszín felhőben

Azok a medve hölgyek, akik szeretik hangsúlyozni a nőies oldalukat és jól érzik magukat a puha textíliák és krémes, rózsaszín színek között imádni fogják a most következő dolgozószoba részleteket. Az empátia és az érzelmek itt bizony a felszínre fognak törni. A család, a kollégák, a világ összetartása itt gyerekjátékká válik majd.

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon.jpg

Az urak csak ne meneküljetek, nektek is tartogatok egy kis meglepetést!

Férfi birtok

Az előbbi válogatáshoz képest egészen más karaktert képviselnek a most következő munkaállomások. Ez az íróasztal környezet a határozott egyéniségek birodalma, itt komoly és felelős döntések születnek. Az atmoszférából csak úgy süt a tekintély.

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_2.jpg

Fő a praktikusság

A helykihasználás mindennek felett. Nincs az az akadály, amit te ne tudnál legyőzni! A problémamegoldás nagymestereinek helye látható az alábbi képeken.

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_3.jpg

A különlegesség kedvelőinek

Mindig is utáltál beállni a sorba? Előszeretettel rúgod fel a szabályokat és az életet egy kis különleges fűszerrel élvezed csak igazán? Megtaláltuk a hozzád leginkább passzoló dolgozó sarkot! Helytakarékos megoldás ugyanakkor a figyelem középpontjába kerül, mert vonzza tekinteteket. Különcök inspirálódjatok és változtassátok meg a világot!

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_4.jpg

Belső béke

Neked nem lehet bemagyarázni, hogy a külsőség ennyire fontos, a te erőd belülről fakad. Minimális eszközzel képes vagy a jég hátán is megélni. Hiszel a meglepetés erejében, nem teregeted ki a lapjaidat időnek előtte. Ha így van akkor ezeket az íróasztal lehetőségeket feltétlen tanulmányozd át!

home_office_dolgozoszoba_iroasztal_lakberendezes_dolgozo_sarok_design_stilus_otthon_5.jpg

Azonban ne feledkezzünk meg róla, hogy az eredményes munkavégzéshez először alkalmas légkört kell teremteni. Bár egy diliház zárt osztályán is biztos lehet kiváló munkát letenni az asztalra (bár inkább más területen), de mennyivel jobban hangzik egy békés, kis sziget, ami csak a tiéd. Egy hely, ami minden egyes elemével azon van, hogy alád dolgozzon, hogy kiegészítse a te erősségeidet és személyiségedet.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2019-12-04 12:41:47 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8115336826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dedoca eder 2019.12.05. 12:56:37

hát nemtom, egyetlen olyan képet sem sikerült találni, ahol ergonómialiag is megfelelő szék lenne. dolgozáshoz olyan szék kell ami tartja a hátat, lehetőleg van kar és fejtámlája, és nem egy műanyag kerti vacak. egy dolgozószoba (jó esetben) nem úgy néz ki mint ezek... már ha van a dolgozónak esze

mullerjacint 2020.03.29. 21:33:13

Jelenleg homeoffice szezon van, úgy találtam rá a cikkre. Mivel albérletben vagyok, így túl sok lehetőségem nem volt átalakítani, színekkel próbáltam játszani meg teret felszabadítani. Minimalista stílusú a szobám, csillagjegyemnek is köszönhetően elég minimalista vagyok. www.astrohoroszkop.hu/ ezen az oldalon inspirációt is találok, jobban megismerem magam a leírások alapján.
süti beállítások módosítása