Humorral a járvány(os) rosszkedv ellen

A nevetés orvosság. Ha ez így van akkor ebben a cikkben egy virtuális gyógyszer elosztó állomást fogunk nyitni, mert a karanténról, a járványról és úgy általában a mostani helyzetről szóló legjobb vicceket hoztuk el nektek!

korona_virus_jarvany_vicc_nevetes_otthon.jpg

Komoly a helyzet ehhez kétség sem fér, de ez nem azt jelenti, hogy időről-időre ne lehetne egy picit lazítani a homlok ráncolásunkon és elmosolyodni. A helyzet abszurditása kihozta a kreatív vénát a humor gyártókból is és legnagyobb örömünkre megcsillogtatták a tudásuk. A rengeteg közösségi médiában terjedő gyöngyszem közül mi kiválogattuk a kedvenceinket. Nevetésre fel, kacagtató sorok következnek!

A lenti válogatás tartalmaz csípősebb stílusú, fekete humoros tartalmakat is, kérjük aki, nem érzi magához közel ezeket, ugorja át! Nem célunk megbántani senkit pusztán a megmosolyogtatás vágya vezérel minket!

Vírus vadászat

A vírus mindenhol ott van/lehet. Ezt a mondatot ragadta meg a most következő néhány vicc, amik a számítógéptől a kínai levesen át mindenbe belelátták a közös ellenséget. Legfontosabb, hogy vigyázzunk az egészségünkre, mert az a legnagyobb kincsünk!

(Kattints a teljes válogatások megtekintéséhez a téma borítóképére!)

Maszkra fel!

Az első napokban még furcsa érzés volt maszkot hordani, de most már olyan rutinos dolog feltenni az arcunkat jól takaró eszközt, mint felvenni a cipőnket és eltenni a kulcsunkat indulás előtt. A gyakorlott mozdulat azonban nem azt jelenti, hogy a maszk takarásában ne szabadna elmosolyodni a tükörképünkön, mert bizony a mostani viccekben magukra is ismerhetünk.

Rutin bevásárlásból kellemetlen kihívás

Néhány hónapja még egy kis pohár tejfölért is leugrottunk a szemben lévő boltba, ma azonban azok is bevásárló listával járnak, akik eddig idegenkedtek tőle. Kevesebbszer járunk boltba, megfontoltabban vásárlunk és legtöbbször ugyan arra a termékekre vadászunk, mint a többi kocsit tologató maszkos ember.

Mindenhol jó, de legjobb maradj otthon!

Aki csak teheti otthonról dolgozik, otthon van a gyerekekkel, a családdal és a négy fal között foglalja le magát. Ennek bizony megvannak az előnyei, de keserédes perceket is okoz. Most fogjuk meg a humoros oldaláról a nem kevés kreativitást igénylő házi küldetést!

Utazunk! Elhagyjuk a házat!

A kimozdulás jelenleg a nappaliból a konyhába átsétálást jelenti legtöbbünknek, így nem csoda, hogy több poén is ehhez a témához kapcsolódik.

Mivel közeleg a húsvét (én magunkon is szeretünk nevetni) itt van még két vicces tartalom.

90218561_530444041188066_7601740686810939392_n.jpg

 

 

90239016_1589545841197643_3815853777051713536_n.jpg

 

A vicces sorok sajnos csak ritkán vannak szerzői névvel ellátva és futótűzkén terjedésük miatt szinte lehetetlen visszaköveti, hogy kitől is indultak, de ezúton is nagyon hálásan köszönjük a kitalálóknak a nevetős perceket, amiket okoztak nekünk! Ha valaki felismeri a saját alkotását nyugodtan jelentkezzen kommentben, jó nálunk egy medve pacsira, persze szigorúan virtuálisra a járvány miatt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

5 komment
2020-04-10 11:47:36 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7215598362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atomplanet 2020.04.13. 10:20:07

Jó, de hol vannak a viccek?
Nem csoda, hogy pánik hangulat uralkodik, ilyen humorérzék láttán...

Bela Voltam 2020.04.13. 18:17:46

A 4-5 foiskolas lanyra vigyazast en is el tudnam kepzelni. Elotte azert megkerdezem a felesegem, mit szol hozza? :-)
süti beállítások módosítása