Mit kezdjünk a megmaradt WC papírral?

Túl sok otthon a WC papír és nem tudod mit kezdhetnél vele? Őrizgetni nem akarod, mert macerás a tárolás, vissza meg nem veszi a bolt? Itt van néhány példa, hogy mások mit kezdtek vele az eredeti funkcióján túlmenően.

wc_papir_tekercs_valsag_vasarlas_felhasznalas_mit_csinaljak_tarolas_guriga_otlet_kreativ_video.jpg

A WC papír hiány már mondhatni válság, különösen külföldön arra sarkalta az embereket, hogy tárazzanak be ebből a termékből. Igen ám, de aki túlzásba vitte a raktározást és a következő 50 évére elegendő mennyiséget halmozott fel, most főhet a levében, hogy mit is kezdjen ennyi tekerccsel, ha hosszú távon nem akar neki raktárat bérelni.

A mostani cikkben olyan internetes megoldásokat mutatunk be, amik a WC papír kreatív (ám csak időnként hasznos) alternatív felhasználásáról szólnak. Az őrült, ám sok esetben vicces újragondolási ötletek kipróbálására nem buzdítunk senkit, de reméljük mosolygós perceket fognak okozni.

Házi kedvenceknek akadály pálya

Vajon a kutyák vagy a macskák tudnak nagyobb WC papír akadályt átugrani? Melyik faj lesz a legkreatívabb és próbálkozik meg a rombolással először? Lássuk a vírusként terjedő WC papíros állati kihívások egy-egy példáját. Kutyáké az elsőbbség!

 A kutyák után pedig jöhetnek a cicók, egy kicsit másabb akadály építési tecnikával.

WC papír pálya

Régen labdával és golyókkal építkeztek, de az már nem trendi. Ennyire azonban még soha nem volt bonyolult a kézfertőtlenítés...Vajon hány óra ment rá erre műveletre? Ha kíváncsi vagy miről beszélek és milyen pályát lehet építeni WC papírból ide kattintva megnézheted.

Baba játéknak is jó

A WC papír alapból nem gyerekjáték, de még lehet. :) Egy kreatív anyuka úgy döntött, hogy készít egy apró, de annál cukibb játékot a csemetéjének.

(Fele ennyi idő alatt is bemutathatta volna ötletét a kitaláló, de gondom élvezte a rivaldafényt, azért lett ilyen hosszú a videó. De megbocsátjuk, mert tényleg egyedit alkotott.)

Házi olimpia

Az öt karikás játékok most a saját otthonod falai között kerülhetnek megrendezésre. Ha kíváncsi vagy mások, hogy csinálták és milyen versenyágakat találtak ki, természetesen WC tekercsek segítségével, ez a videó lesz a kedvenced.

Dekoráljuk a WC papírt!

Az unaloműzés talán egyik legmeglepőbb formája, a WC papír dekorálás. Khm, hát biztos jó valamire, ha nem is olyan tartós ez a dekoráció, mint a hagyományos lakásdíszek. Elvégre a szállodákban törölköző hattyút is szoktak hajtogatni nem? Talán ez lesz az új divat. Az persze már más lapra tartozik, hogy egy kislány hajfonatot mintázó gurigából kinek lenne kedve letépni néhány kockát, ha eljön az idő.

Foci kellék

Úgy tűnik súlyos focilabda válság is sújthatja a világot, különben mi értelme lenne WC papírral dekázni az otthon is fellelhető jól bevált labda helyett? Az okoktól eltekintve örülünk, ha néhány pillanatra újra láthatjuk kedvenc focistáinkat felbukkanni a képernyőkön és őket utánozva egy kicsit élhetjük az ő életüket.

Fordítsd át a gurigát!

Ebben az internetes kihívásban főleg a lányok vettek részt. Bár egyszerűnek hangzik a feladat "fordítsd meg fenék rázással a derekadon lévő gurigát anélkül, hogy leesne", nem is olyan könnyű, mint gondolnánk. Ha nem is sikerül tökéletesen a mutatvány, abban biztosak lehetnek a hölgyek, hogy mindenki kellő ideig csodálta őket.

Idén korábban jön a Halloween?!

Házi készítésű szerkezetbe töltött WC papír lehet az idei halloweeni bulik királya. Mutatunk egy korai felvételt a várható baráti tréfálkozásokról. A videó megtekintéséért kattints ide

Komolyzenei kiegészítő

Ez a hölgy úgy gondolta, hogy megmutatja a világnak, hogy milyen csodálatos zene rejtőzik a WC papír gurigák rétegei között. A kellő dallamok előcsalogatásához már csak egy csellóra volt szüksége. A videót itt találod. 

Háztartási mindenes termék

Talán nem is gondolnád, hogy mi mindent ki lehet váltani egy háztartásban a WC papír segítségével. A teljesség igénye nélkül itt van három példa: hajcsavaró, grillezéshez szén helyett, illetve fő arcpakolási összetevőnek is kiváló.

Kutya trükkök tanításhoz

A kutyák a sétáltatások drasztikus csökkenését nehezen viselik. Ilyenkor az agyi lefárasztás komoly segítséget jelenthet a gazdiknak. De hogy jön ide a WC papír tekercs? Mutatom:

"Ezt csináld utánam" kihívás

Úgy tűnik a videóban szereplő párt már nem kötötte le a hagyományos Activity társasjáték és a WC papír dekázás sem. Vajon milyen feladványokkal szórakoztatta kedvesét a videóban szereplő úr?

Teret hódít a művészet is

Ezek a WC papír gurigák nem kerültek messzire az eredeti helyüktől és mégis a fél világ kíváncsi rájuk. A művészi vénával megáldott alkotó eltökélte, hogy a WC kagyló és néhány otthoni apróság igénybevételével vicces szobrokat alkot, majd. Kiállítás elvileg nem várható, de a lenti videón szemügyre vehetjük az eddig elkészült figurákat.

Persze a fent bemutatott megoldások sok esetben már-már pazarlásnak is minősíthetők. Ha nálad is több tekercs van a kelleténél, akkor inkább adományozd rászoruló családoknak vagy intézményeknek, ahol jóval többet használnak egy átlagos háztartási mennyiségnél!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
Címkék: kreatív DIY WC
2020-04-28 11:22:18 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2615644304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enrikokaruszo 2020.04.28. 23:27:36

ez a vécépapíros tréfa olyan mint a mikulás szenteste
bejött a tévén át

Örömhernyó 2020.04.29. 04:10:34

A legjobb, amit tehetsz, hogy beszerzel egy bidé ülőke alatétet vagy egy shattaf seggzuhanyt. Így amikor legközelebb a sok hülye WC-papírért rohan, te nem fogsz velük rohanni. Mert szappannal, vízzel segget mosol szarás után és törölközővel szárítkozol.
Akik WC-papírt használnak, azoknak gondolom nincs nemi élete, mert mosdatlan segghez nem akar közel kerülni senki.
süti beállítások módosítása