Kreatív fotó ötletek "babánk lesz" bejelentéshez

Hamarosan kis babátok fog születni és ezt a jó hírt szívesen megosztanád a világgal? Ha mindezt egy cuki, kreatív és emlékezetes fotóval tennéd meg, akkor jó helyen jársz, mert most pont ilyeneket válogattunk össze!

baba_bejelento_gyerkoc_gyerek_ultrahang_kreativ_otlet_foto_pocak_borito.jpg

Most, hogy a személyes kapcsolattartás a vírus miatt akadályokba ütközik, a közösségi médiában, e-mailben vagy esetleg levélben történő hírközlés még fontosabb a családtagok számára. Ha szeretnél maradandó emléket, arról, hogy hogyan közölted az ismerőseiddel a pocaklakód hírét, akkor egy jól eltalált fényképnél keresni se kell jobbat.

Ha inspirálódni szeretnél, hogyan érdemes pózolni azon a bizonyos baba bejelentő képen, és milyen kiegészítő eszközöket szokás rácsempészni, akkor enged magad elvarázsolni a lenti fotókkal!

Egyedi üzenetek

Hogy mekkora boldogságot tud okozni néhány betű, azt nagyszerűen szemléltetik a lenti képek. Informatív, vicces, cuki és kreatív módja a babó érkezésének bejelentéséhez, ha egy rövid felirattal egészíted ki a pároddal közös fotódat.

(A kategóriához tartozó összes fénykép megtekintéséhez kattints a borítóképekre!)

Az első felvétel

A Picurkáról készült első ultrahang sokak számára az a pont, amikor szeretnék világgá kürtölni a család bővülésről szóló híreiket. Te is közéjük tartozol?

Megváltozott étkezési szokások

A terhesség velejárója, hogy a kismamák jó pár hónapra átalakítják az étrendjüket. Az egészségesebb étrendre törekvésen kívül, a kívánós kifejezés sem véletlenül forrt össze a várandóssággal. Akkor miért ne lehetne ezzel a terhességi tulajdonsággal viccelődve közölni a nagy hírt?! Na jöhet egy kis uborkás fagyi? :P

Nagy tesó a családban

Az újabb gyerkőc érkezésével a család eddigi egyetlen szeme fénye hamarosan átkerül az okos nagytesó szerepébe.

baba_bejelento_gyerkoc_gyerek_ultrahang_kreativ_otlet_foto_pocak_1.jpg

Akik a négylábú kedvencüket is kicsinyükként imádják az alábbi képekből is szemezgethetnek.

baba_bejelento_gyerkoc_gyerek_ultrahang_kreativ_otlet_foto_pocak_2_allat_kutya.jpg

Boldog jelen, még boldogabb jövő

Rajzok segítségével vetítsd előre, hogy néhány hónap múlva még nagyobb lesz az örömötök.

baba_bejelento_gyerkoc_gyerek_ultrahang_kreativ_otlet_foto_pocak_3.jpg

Aranyos babaruhák

Ki ne mosolyodna el egy cuki babacipőcske vagy falatnyi bébi rugdalózó láttán? A még alig gömbölyödő pocak mellé egy-egy ilyen eszköz a képen garantálja a baba bejelentés üzenetét. 

Egyedi ötletek

Bár a fenti képek mind különlegesek és nagyon fontosak a leendő anyukák és apukák életében. A most következő baba bejelentések valóban egyediek és kreatívak.

Ha a boldogságodat minél több ember tudomására hoznád, akkor nyugodtan tegyél ki egy babaváró fotót a társasházi faliújságra is!

Ha eddig eljutottál a cikkben, akkor valószínűleg annyira érdekelt vagy a témában, hogy ideje gratulálnom a kis pocaklakóhoz! Gratulálok! :)

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

7 komment
2020-05-15 15:56:41 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5415696566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CCnick 2020.05.16. 10:39:07

kreatív= láttam a neten és én is megcsinálom

vagy esetleg mégsem?

Ezmiértkell 2020.05.16. 11:11:30

Miért kell a gyereket egyből a Facebookra feltenni / kitenni....? Pfujjjjj

kukasmacska 2020.05.16. 13:24:22

"Ha a boldogságodat minél több ember tudomására hoznád, akkor nyugodtan tegyél ki egy babaváró fotót a társasházi faliújságra is!"

Ez most valami vicc? A társasház lakóinak ugyan mi köze hozzá és miért érdekelné őket?
Ha a jövendő anyuka pár hónapig XXL-es pocakkal közlekedik, utána meg babakocsival, akkor valószínűleg észre fogja venni az is, akit nem különösebben érdekel.
Ha pedig szar a ház hangszigetelése, akkor érdekelni fogja őket, de ez az érdeklődés már nem fog jólesni a szülőknek.
:-D

eßemfaßom meg áll 2020.05.16. 16:15:10

@kukasmacska: "társasházi faliújságra" az csak azért került a posztba, hogy valahogy kapcsolódjon a házmesterkoncepcióhoz

Fotósképző · fotoskepzo.hu 2020.05.16. 21:14:10

"Kreatív fotó ötletek" Ezek hol vannak? Mert az ide másolt, angol nyelvű fb giccsek nem azok. Vagy biztos én értelmezem rosszul a kreatív szót...
Tényleg, valami magyar ötletet nem találtál? Biztosan van ilyen is. Vagy eleve nem is kerestél, csak bemásoltál egy máshol megjelent cikket...

Egyébként meg +1 az eddigi hsz-oknak.

Szelid sunmalac 2020.05.16. 23:22:58

Oreg! Nem kene a blogodhoz engedni az asszonyt, mert szetbassza

Pipas 2020.05.18. 13:12:47

Hú, azért azoknak a férfiaknak, akik ilyen képekben résztá vállalnak nyugodtan lehetne ajánlani valami hormonkezelést, mert egy normális hím szerintem inkább felkötné magát minthogy mások így lássák. :(
süti beállítások módosítása