Humoros WC ajtók következnek

Te észre szoktad venni ha a hely, ahol épp a mosdót keresed vicces szimbólumokkal igazít el a helyes irányba? Remélem értékeled az ilyesmit, mert most ezekből gyűjtöttünk egy csokorra valót!

vicc_wc_ikon_szimbolum_jel_humor_poen.jpg

Én mindig örülök, amikor a sablonos WC jelek helyett néhány mókás figurát találok az ajtók külsején és hiszem, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Most megmutatom, hogy milyen klassz WC jelekre bukkantam a neten, abban a reményben, hogy te is élvezni fogod ezt a nem mindennapi gyűjteményt és nem fogsz bepisilni a röhögéstől közben, mert ezért nem vállalom a felelősséget, szóval csak üres hólyaggal ülj neki a nézelődésnek!

vicc_wc_ikon_szimbolum_jel_humor_poen_1.jpg

Az élet túl rövid, hogy mosoly nélkül akarjuk leélni. A vidámság előcsalogatását szolgálják a humoros WC ikonok, na meg persze ez is egy módja a kreatív elme megcsillogtatásának, ráadásul még az eredeti funkciót is betöltik, hiszen a WC ajtót is tökéletesen megmutatják. Ezek a szimbólumok legtöbbször bárokban, éttermekben vagy más közösségi helyeken fordulnak elő, de ha valaki szeretné a lakásába is belophat egy-egy figurát közülük (bár ez esetben javaslom a fiú és lány illemhely együttes jelzését).

Ki hogy intézi...

Gondolom senkinek nem okoz meglepetést, hogy fiúk és lányok nem egyformán pisilnek, ezért nem is kell ennél jobb alap a fantázia beindításához, ha WC piktogramokról van szó. Lássuk mik sülhetnek ki ebből az egyszerű tényből.

(A többi kép megtekintéséhez mindig kattints a borító fotóra!)

Milyen ruha van rajtad?

Elég lepillantani az öltözékedre és máris tudod merre menj, ha a neked szánt mosdót keresed, ilyen egyszerű. Na persze, ha valaki flip-flop papucsban és rövid farmernadrágban van, akkor egy darabig eltoporoghat a WC ajtók előtt. :)

Gonosz kis sztereotípiák

A hölgyek szeretnek csacsogni, de ha ezt az orruk alá dörgölik, azt már annál kevésbé díjazzák. Ám ha egy ilyen szellemes kis viccelődésről van szó, akkor az megbocsátható a WC ajtónak. Max. egy kicsit erőteljesebben lesz becsapva távozáskor...

Éljenek az angol viccek

Szóval a pap, a rabbi meg a ....jó ezt a viccet, majd máskor mesélem el. Bár sokan úgy gondolják (hozzáteszem félig joggal), hogy az angol humor borzalmas, de ezeket a WC vicceket csak minimális angoltudással lehet értékelni.

A pikánsabb humor híveinek

Mondanám, hogy ebben a pontban disznó célozgatások lesznek, de mivel egyetlen röfi sem tűnik fel a színen, maradjunk abban, hogy mindenki saját (kiskorúak esetén anyu) belátása szerint nézegesse meg őket.

"Ez a WC, tedd a dolgod!"

Azok számára, akik utálják az előírásokat üdítő lesz hallani, hogy valahol rád van bízva a döntés a két ajtó közül vagy egyszerűen csak egyetlen WC van, így nincs vita, hogy balra vagy jobbra lenne jó menni.

Kedvenc karaktereink

Ki ne álmodozott volna arról kisfiúként, hogy kalóz vagy szuperhős lesz belőle? Na és a kislányok nem akartok mindig hercegnőnek öltözni farsangkor?

 

Intézményre szabva

A most következő képekből könnyen kitalálható, hogy milyen helyen keresték a fotóskedvű emberek az illemhelyet. Meglepően találóra sikerültek a férfi/női utalások. Na jó lehet, hogy nem mindegyik speciális tevékenységet folytató helyen történt, de azért tudnánk hozzá párosítani egyet nem igaz?

Még több ötlet

Úgy tűnik a kreatív rajzolatú mellékhelyiség jelölések csak többen és többen lesznek.

Bár ezt az ábrát nem a WC ajtón láthatjuk mégsem volt szívem kihagyni a listáról, mert a tervező zsenialitása itt is megcsillant. (Bár borús időben órákig tartó bolyongásra és WC vadászatra érdemes készülni az épületben. Talán háromnapi hideg élelem is kelhet a WC megtaláláshoz, ha mindenhol csak ilyen jelzések vannak a folyosókon.)

tumblr_nq2597bji21tk16hqo1_500.jpg

Ezután a cikk után biztos te is alaposan megnézed majd a következő hely WC jelzését, ahová elmész és kívánom, hogy hasonlóan jópofa mintával szembesülj majd!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

4 komment
2020-08-31 09:38:15 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1716177654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dan da Man 2020.09.02. 00:56:50

Jó kis gyűjtés! Köszi!

gigabursch 2020.09.03. 07:47:39

Kedves Házmestermedve!

Ezt a mindenhol felugró és rohadt idegesítő, angol nyelvű figyelemfelhívásodat nem tudnád kikapcsolni?!?
Nem, nem szándékozok feliratkozni rá.
De akkor vagy jegyezze meg egy sütiben, vagy ne is lássam!

Előre is köszi!
süti beállítások módosítása