Így rendszerezd a ruhatárad!

Itt az idő, hogy rendbe szedd a ruhásszekrényed! Olyan tárolási módokat mutatunk, amik segítenek átlátni a holmidat és megőrizni a most kialakításra kerülő rendszert is.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes.jpg

Időről-időre az ember ruhásszekrénye magától elkezd átláthatatlanná válni, amiben egyre nehezebb megtalálni az épp keresett ruhadarabokat. Sok ruha csak vár és vár a sorára és fel sem tűnik egy alapos átnézés nélkül, hogy valójában már több év óta csak feleslegesen foglalja a helyet és ideje lenne megválni tőle.

Most, hogy többet vagyunk otthon jobb nem is lehetne az időzítés egy kis gardrób mustrához! Kezdjük lentről felfelé haladva.

Cipő tárolás

Az egyik legtöbb helyet a cipők foglalják, amikből rengeteg van egészen addig, amíg egy konkrét ruhához vagy alkalomra nem keresed a tökéletest, mert akkor hirtelen egyet sem fogsz találni, de ez már nem a gyűjteményed vagy a szekrényed hibája lesz.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes_cipok.jpg

Használd ki a rendelkezésedre álló teret és légy kreatív, ha a csizmák vagy papucsok rendszerezéséről van szó!

Fehérnemű kollekció

Minták, színek és fazonok egész tárházát tudod felmutatni, ha fehérneműről van szó? Ha gyorsan szeretnéd megtalálni a tökéletest anélkül, hogy ledőlne az egész kupac, akkor gondold át a tárolásukat.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes_fehernemu.jpg

 

Nadrágok és felsők

A nadrágokat és a pulcsikat is tárolhatjuk vállfán vagy fiókban. Utóbbi esetben a hagyományosnak számító hajtogatáson és tároláson kívül, választhatod a helytakarékosabb konmari hajtogatást is, aminek egyre nagyobb rajongótábora van.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes_nadrag_pulcsi.jpg

Kiegészítők

Szívesen csinosítod az öltözékedet sállal, övvel vagy ékszerekkel? Hogyan tartod a kiegészítőidet, csak bedobálva a fiók mélyén összegabalyodva? Rendszerezd  őket úgy, hogy bármikor vaktában is ki tudd emelni a keresett darabot a többi közül, még egy kapkodós reggelen is. Hidd el hosszútávon imádni fogod.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes_kiegeszitok.jpg

El is értük a ruhatárad csúcsát, a sapkák birodalmát.

Fejfedők

Amilyen jól mutatnak és védenek a tűző nap vagy a hideg ellen a kalapok és sapkák, olyan olyan nehéz őket az év azon szakában tárolni, amikor nincs rájuk szükség. Ha a ruhásszekrényedben már nincs nekik hely, csinálj belőlük saját készítésű fali dekorációt.

ruhaszekreny_ruha_rendszerezes_kalap_es_sapka.jpg

 Ne feledd, ha a ruhásszekrénybe már tényleg tele van, akkor az ágy alatt még mindig rengeteg kihasználatlan hely van. ;)

diy-shelf-bed-storage.jpg

Most, hogy egy szelektálással egybekötött gardrób rendszerezésen túlestél, nyugodt szívvel egészítheted ki a ruhatáradat néhány új darabbal, amit a már meglévő rendszerbe pikk-pakk a helyére tudsz majd tenni.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-11-16 18:12:24 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8416287606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása