Hétköznapi és mégis csodálatos étkezők

Szívesen változtatnál az étkeződön, de nem tudod milyen irányba indulj? Valami olyat szeretnél, amire büszke lehetsz és illik a lakás hangulatához mégis elérhető? Olyan étkezőket mutatnunk, ami mellé biztos boldogan ülne le a család!

etkezo_design_inspiracio_felujitas_etkezoasztal_borito.jpg

Legyen szó mindennapi kérdésekről, komoly témákról vagy könnyfakasztóan vicces történetekről, néhány finom falat mellett garantáltan jobb érzés lesz ezeket megbeszélni. Éppen ezért egy gondosan megtervezett és aprólékosan összeválogatott étkező pompás környezet a családi és baráti összejövetelek és megbeszélések megtartásához. 

Ha nálad is most időszerű újragondolni az étkező kinézetét és berendezéseit, akkor főzz magadnak egy bögre forró kávét és engedd, hogy elkalauzoljalak az étkezők szerethetően látványos világába.

Először azt vizsgáld meg, hogy az összhatás mennyire tetszik neked, el tudnád-e képzelni a sajátodként is a képeken szereplő étkezőket, majd kezdd el tanulmányozni a részleteket és fejben jegyezd fel, hogy mi maradna és min változtatnál, ha a saját lakásodba szeretnéd beilleszteni.

Megfizethető trendiség

Szereted, ha a lakásod minden helyiségéből sugárzik a fiatalság? Ezek a modern étkezők szinte bármelyik otthonba kellemes hangulatot kölcsönöznek. Sült banán, sushi és a legújabb olasz tésztacsodák tányéron érkezése pereg le a szemünk előtt, ha csak rájuk nézünk. Nem igaz? :)

etkezo_design_inspiracio_felujitas_etkezoasztal.jpg

A retró szerelmeseinek

Jobban kedveled a régi idők kopottasan hívogató stílusát? A házias ételek és a szeretettel főzés igazi szimbólumai. Itt nem kell feszengeni, ha a vasárnapi rántott hús és túrós palacsinta után egy jót römiznétek együtt a kávézás közben.

(Kattints a képre a nagyobb méretért!)

etkezo_design_inspiracio_felujitas_etkezoasztal_2.jpg

Kifinomult ízlésvilág

Egy ilyen étkezőben helyet foglalni már magában is megtiszteltetés. Ne csodálkozz rajta, ha a vendégeid egytől egyig tátott szájjal fognak rácsodálkozni a lakberendezői képességeidre, ha egy ezekhez hasonló már-már műalkotást fogsz összehozni. Itt nem lehet kérdés, hogy mindenki magától fog poháralátétet és szalvétát használni.

etkezo_design_felujitas_butor_etkezoasztal_etkezoszek_otlet_berendezes_elegans.jpg

Átlagosan egyszerű

Ha nem kedveled a kirívóan jellegzetes vonásokat, akkor valószínűleg ezek az étkezők lesznek a kedvenceid. Nehéz lenne szavakba önteni, hogy pontosan mitől, de mégis magával ragadó az összes, a maguk hétköznapi módján. Ha nem akarsz kitűnni a tömegből pusztán csak egy családias fészket szeretnél, akkor ezek között keresgélj!

etkezo_design_felujitas_butor_etkezoasztal_etkezoszek_otlet_berendezes.jpg

Az étkezők elég kötött bútorral berendezendő helyiségek és mégis mindenki megcsillogtathatja a saját elképzelését és otthonának varázsát bennük. A következő lakás felújításkor vess egy pillantást arra a helyre, ahol enni szoktatok és ne félj hozzányúlni, ha úgy érzed elkelne némi változtatás, hogy tökéletesnek érezd.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-11-26 10:19:12 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2416301512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása