Még több covid poén

Nevess többet és élvezd a legújabb covid poén gyűjteményünket!

poen_borito_meretben.jpg

Folytatjuk a járvány viccekből készített válogatás sorozatunkat. A korona vírus miatti változások sokakból előcsalogatták a Humor Herold vénájukat. Lássuk milyen poénok születtek a témában és mosolyogjunk közösen egy jót.

A lenti válogatásban van fekete humoros tartalom is, kérjük aki, nem érzi magához közel ezeket, ugorja át! Nem volt célunk megbántani senki személyét a vicces képekkel, pusztán a megmosolyogtatás vágya vezérelt minket, kérjük ezt mindenki vegye figyelembe!

(A témához tartozó viccekért kattints a borítóképekre!)

A figyelem központjában

Függetlenül az októl nem lehet könnyű a reflextorok fényében állni. Eddig Győrfi Pál média szereplései miatt róla készültek mulatságos mémek, most Müller Cecília szavaira irányul a figyelem. Nézzük milyen bántó szándék nélküli, de vicces tartalmak készültek hozzá kapcsolódóan.

 

Betegség és oltás

Teszt, betegség, védőoltás...Sajnos ezek a vezetőhírek. Vajon a legjobb covid poénok is innen kerülnek majd ki?

Ideje enni valamit

A bevásárlási, főzési és étkezési szokásaink is megváltoztak. Miért ne foglalhatnánk humoros köntösbe a témát?

Suli és meló otthon

Remélhetőleg sokat tanulunk és fejlődünk távoktatás és az otthonról dolgozás területén, mert bőven van mit elsajátítunk, amit kamatoztathatnánk a jövőben is, hiszen a technológia már megvan hozzá. Addig is itt vannak a tökéletlen kivitelezések sziporkázó pillanatai.

Maszk a legfontosabb kiegészítő

Ahogy a fogorvos mondaná soha jobb lehetőség a fogszabályzás elkezdésére az idei évnél. Hát igen, sminkre se kell már annyit költeni, úgyis takar a maszk...

Kijárási korlátozás, szabályok, tilalom

Az ember természeténél fogva nem kedveli a megkötéseket, még akkor sem, amikor azok az ő érdekeit szolgálják, hogy egy nagyobb baj elkerülhető legyen. Na persze voltak döccenősen bevezetett és csiszolásra szoruló elképzelések.

Kutyasétáltatási problémák

A macskák most biztos jót kuncognak a kutyák szorult helyzetén, amikor a járvány intézkedések az ebek életére is kihatnak.

A vicces sorok sajnos csak ritkán vannak szerzői névvel ellátva és futótűzkén terjedésük miatt szinte lehetetlen visszaköveti, hogy kitől is indultak, de ezúton is nagyon hálásan köszönjük a kitalálóknak a nevetős perceket, amiket okoztak nekünk! Ha valaki felismeri a saját alkotását nyugodtan jelentkezzen kommentben, jó nálunk egy medve pacsira, persze szigorúan virtuálisra a járvány miatt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

8 komment
2020-12-07 16:45:05 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr2716322236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2020.12.08. 17:37:24

Kutyasétáltatók kivételek a 8 órás szabály alól, ahogy a siketek is a maszkviselés alól.

odamondó 2020.12.08. 17:58:56

Teljesen naiv kérdés de este 8 után nem lehet kutyát sétáltatni? Vagy ez még a törvény elején volt?

Amúgy jó képek. A pitagoraszoson amikor először láttam kb 1 órát röhögtem :)

steery 2020.12.09. 10:06:16

Elég gyenge a felhozatal. Ennyire elment a kedve mindenkinek a poéngyártástól? Hol vannak a zombis-karanténos viccek? A rettenthetetlenes poénok? A Dwayne Johnson döbbenten hátranézős ökörségek? Meg a többi örökbecsű komolytalanság?

2020.12.09. 14:36:15

Hát ezek pont olyan poénok, mint amiket 74 éves nagymamák szoktak mutatni az unokájuknak, hogy gyere csak drágám, ezt nézd, milyen vicces képet találtam az INTERNETEN!

Wildhunt 2020.12.09. 21:59:00

@A KFC logóján Vágó István van: a nickneved igaz, a poénok remélem nem (Pitagorasz érdekében)
süti beállítások módosítása