Így csomagold be a karácsonyi ajándékokat a gyerekeknek!

Ne csak az ajándék legyen különleges, fordíts figyelmet a csomagolásra is! Káprázatos és cuki csomagolások következnek, amiket könnyebb elkészíteni, mint gondolnád!

karacsonyi_ajandek_csomagolas_konnyen_gyorsan_latvanyosan_otletek_6.jpg

Már megtaláltad a tökéletes ajándékot? Nincs más hátra, mint becsomagolni és a karácsonyfa alá csempészni? Idén készíts igazán látványos csomagolásokat! Nem kell megijedni, minden kézügyességet nélkülöző és extra gyors darabok is lesznek a válogatásban. :)

Mézeskalács figurás

Ha már úgyis sütöttél egy tepsi ínycsiklandozó mézeskalács figurát, akkor tegyél pár darabot a csomagolásra is. Ennél karácsonyibb talán már csak akkor lehetne, hogy a tetőre landoló télapó maga csúsztatná le a kéményen.

982ef57817eba9f57f9d1c39de29f91b.jpg

Sálas hóember

Fűzz a csomagolásra egy cuki hóembert és a nyakába kanyarított sálra írd rá, hogy melyik doboz kihez tartozik!

93593486170481ee62d12ab47a18026c.jpg

Édesszájú rokonoknak

Vidámabb az ajándék bontás, ha néhány finom falatot bekaptok közben. Azoknak a barátoknak és gyereknek, akik nem bírnak a desszertig várni, kötözz egy csomag édességet a dobozokra! :) Fél perccel tart csak tovább így készíteni a masnit a dobozon, de évekig emlékezetes marad.

karacsonyi_ajandek_csomagolas_konnyen_gyorsan_latvanyosan_otletek_3.jpg

Ezeket az ennivaló pöttyöket nem ajánlott elfogyasztani, de attól még remekül mutatnak a karácsonyi csomagoló papíron. Amikor a cukrokat felragasztod győződj meg róla, hogy nem fognak kárt okozni az ajándékban.

51a3c4e20d5594626c8d1dd4cb193d32.jpg

Apró figyelmesség

Dobd fel a csomagolást néhány apró játékkal vagy saját készítésű cuki dekorációval!

karacsonyi_ajandek_csomagolas_konnyen_gyorsan_latvanyosan_otletek_4.jpg

Aranyos állatkákba bújtatva

A kicsik többsége imádja az állatokat. Cukik, bolyhosak és jókat lehet derül a kancsalra formált pingvin láttán is. Kipróbálod mekkora sikere lesz nálatok?

karacsonyi_ajandek_csomagolas_konnyen_gyorsan_latvanyosan_otletek_5.jpg

Rénszarvas táska

Ha inkább az ajándéktáskákat részesíted előnyben, akkor öltöztesd fel Rudolf rénszarvasnak a papírtáskát! Teli találat lesz majd meglátod.

karacsonyi_ajandek_csomagolas_konnyen_gyorsan_latvanyosan_otletek_1.jpg

Most karácsonykor fordíts kiemelt figyelmet a csomagolásra. Csalj mosolyt a bocsok arcára, már az ajándék kibontása előtt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-12-13 11:30:48 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8116318344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása