Újabb covid poén válogatás következik

A covid cikkek döntő többsége szomorú, aggasztó, idegesítő vagy egyéb rossz érzéssel társuló anyagot tartalmaz. Mi újra megtörjük ezt a sormintát és inkább megmosolyogtató vírus humorral várunk! Gyere és nevess velünk!

koronavirus_covid_poen_meme_vicc_mosoly_jokedv.jpg

Tél van, hétfő van, korlátozások vannak a mindennapjainkban és ezért a kedvünk sincs a topon. Ideje néhány percet lazítani, kiengedni a fáradt gőzt és mosolygásra görbíteni a szánkat.

A lenti válogatásban van fekete humoros és szabados nyelvezet és tartalom is, kérjük aki, nem érzi magához közel ezeket, ugorja át! Nem volt célunk megbántani senki személyét a vicces képekkel, pusztán a megmosolyogtatás vágya vezérelt minket, kérjük ezt mindenki vegye figyelembe!

(Az egy-egy témához tartozó viccekért kattints a borítóképekre!)

Ünnepek jönnek-mennek

A legutóbbi koronavírus vicces cikkünk óta volt karácsony, szilveszter és a farsang is friss még.

Nemzetközi viselet lett a maszk

Ki gondolta volna pár éve, hogy a világ legelterjedtebb ruhadarabja az arcmaszk lesz? Kényelmetlen, de fontos.

 

Korlátozott mászkálás

A járvány terjedésének megfékezése érdekében hozott intézkedéseket senkinek sem kell bemutatni. Meg is ihlette a poén írókat.

A külvilág mégsem olyan hívogató?

Játszótér, étterem, koccintás a barátokkal talán ezek hiányoznak legjobban az embereknek, így a covid időszakban. Hát most ez van kint:

 

Mi is megváltoztunk...

Az életvezetésünk, a prioritásunk és a szokásaink is megváltoztak a járvány elterjedése óta.

Kik az érintettek?

Ki esett már át a betegségen, ki jár éppen benne és kik a szerencsés elkerülők?

Oltás

A leginkább felkapott hírek mostanában a covid ellen készült különféle oltásokról szólnak és a hozzájuk kapcsolódó oltási programról.

Lehetséges jövő kép?

Az, hogy mit tartogat számunkra a jövő nem lehet tudni, de néhány mozdulat talán előre vetíthető?

Reméljük vicceinkkel megalapoztuk a vidám hetet számodra!

Ne hagyd ki a többi vírus viccet tartalmazó cikkünket se! Kattints ide , ide és ide és nézd meg a korábbi koronavírus poén válogatásunkat is!

A vicces sorok sajnos csak ritkán vannak szerzői névvel ellátva és futótűzkén terjedésük miatt szinte lehetetlen visszaköveti, hogy kitől is indultak, de ezúton is nagyon hálásan köszönjük a kitalálóknak a nevetős perceket, amiket okoztak nekünk! Ha valaki felismeri a saját alkotását nyugodtan jelentkezzen kommentben, jó nálunk egy medve pacsira, persze szigorúan virtuálisra a járvány miatt.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2021-02-22 14:29:18 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7016435460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása