Kivételes lánykérések, amik nemcsak a leendő ara figyelmét keltették fel

A lánykérés mindig hatalmas esemény egy pár életében, de vannak olyan esetek, amikor olyan különlegesre sikerül, hogy az interneten is vírusszerűen terjedni kezd. Ilyen eljegyzési pillanatokból válogattam most össze egy csokorra valót. Ha jelenleg nem aktuális az életedben ez a sorsfordulat, akkor is megéri megnézni őket, megígérem!

lanykeresi_otletek_3.jpg

Bárhol felteheted a nagy kérdést

Az étterem megszokottabb de, ha összegyűjtötted a bátorságod hajrá. A  fürdőszoba és a mellékhelyiség is lehet lánykérési helyszín. Ha nem hiszed, nézd meg a most következő két képet.

rendkivuli_lanykeresi_helyszin.jpg

Egyetlen mondat, nem elég...

Hatalmas lehetett a meglepetés, amikor a leendő ara benyitott a frissen vásárolt ingatlan ajtaján, és meglátta, ahogy a barátja tele írta szerelmi vallomásaival a lakás minden szobájának, minden falát. Reméljük a lánynak ettől nem akadt el a szava, vagy ha igen, akkor lelkesen bólogatva válaszolt.

Hasonlóan járt el az a srác is, aki post-it cetlikkel ragasztgatta tele szerelmének szobáját. Szemmel láthatóan lenyűgözve ezzel barátnőjét.

romantikus_lanykeres.jpg

Ha kis bocs is van (vagy lesz) :)

Adja magát a téma, hogyha baba is van az egyenletbe, akkor a pelenka közrejátszhat az eljegyzésben. Minden esetre nem árt sietni, mert egy tiszta pelus klasszisokkal romantikusabb, mint egy teli.

A második esetben talán még a kis lurkó csak pocakban volt meg, szóval leendő apuka nagyon előrelátó volt. Idejében bevásárolt pelenkából. 

lanykeres_gyerekkel.jpg

Lásd mennyire szeretlek

Egy tetoválás az egész hátralévő életedben elkísér. Mivel is lehetne jobban bizonyítani a hölgynek, hogy szándékaid tényleg komolyak. Érdemes olyan bőrfelületet keresni, ahol a varratás után sem nő ki a tetovált menyasszony bajsza, de persze ez csak egy tanács.

Engem a második kissé elbizonytalanít a helyét illetően, és egyik változat sem túl szimpatikus, de nem is nekem szól a kérdés. Elég ha annak a párnak tetszik, akinek megváltoztatta az életét.

eljegyzesi_tetovalas.jpg

A legelképesztőbb lánykérés, amit valaha láttam

Azt hiszem nem túlzás a fenti cím. A teljes folyamatot végig követheted a lenti videónak köszönhetően, ami abba a hajmeresztő eseménybe torkollik, hogy a vőlegény leesik a háztetőről, barátnője legnagyobb kétségbeesésére.

Hogy a vége happy end lesz-e azt nem árulom el, nézd meg, ha kíváncsi vagy rá!

Kérlek a videóban látottakat ne utánozd, mert könnyen rosszul végződhet! Ha nem az esés, akkor jó eséllyel a barátnőd tekeri ki a nyakad.

Ha már a repülésnél tartottunk, folytassuk is azzal.

Az égben köttetett szerelem

Biztos nagyon romantikus, amikor kivezeted a kedvesedet a természetbe, hogy közösen megcsodáljátok a felhőket hirtelen beúszik a nagy kérdés egy repülőgép után.

Ha azonban nem akarsz kínos perceket okozni férfi társaidnak a környéken, akkor légy konkrét a szöveget illetően, különben sok hölgy fog indokolatlanul a párja nyakába ugrani.

egyedi_lanykeres.jpg

Gyógyíthatatlanul beléd estem

Nagy eséllyel ez lenne magyarul a kísérő szövege, annak a lánykérésnek, ahol egy gyógyszeres dobozka feliratai között olvasható a hagyományosan az eljegyzéskor elhangzó kérdés. Nem tudunk semmit a gyűrűt viselő lányról, de feltehetően nővér vagy patikus, esetleg a kórházban találkozott álmai lovagjával.

kepkivagas.JPG

Óriás kivetítő is bérelhető

Ha legszívesebben rögtön az egész világnak elmondanád, hogy most jegyezted el a barátnődet, akkor egy óriásposzter egy sűrűn látogatott helyen lesz a jó megoldás. Biztos itthon is lehet hasonlóan feltűnő helyet találni. Ha egy sem jut eszedbe, akkor várd meg a következő focis eseményt vagy koncertet, amit a legtöbb nagyvárosban kivetítőn is közvetítenek, és környékezd meg a technikust.

nyilvanos_lanykeres.jpg

Autó eljegyzési ajándék gyanánt?

Azt hiszem ez az úriember, mindent bevetett, hogy a válasz igen legyen. Nem spórolt semmin. Még egy egyedi rendszámtáblás, rózsaszín autót is a stadionba varázsolt, tűzijátékkal és lufi haddal kísérve. Nagyon kíváncsi lennék milyen lehetett az esküvő, ha ekkora feneket kerítettek a lánykérésnek. Mivel lehet ezt überelni?

lanykeresi_otletek_1.jpg

Fontos a jól megfogalmazott mondanivaló

Ha ötletes vagy biztos neked is sikerül olyan szóviccet vagy szófordulatot kitalálnod, mint az angol nyelvű fiúknak, akik egy komplett eljegyzést felépítettek fel erre.

06-a-little-box-with-a-sprinkle-donut-inside-is-all-you-need-to-pop-up-a-question.jpg

9eaa4e036be133c104f040bddf18449e6799a161_hq_masolata.jpg

Az igazán különleges lánykérésekről még a híradó is beszámol

Egy Kínában élő fiatalembernek jutott eszébe az a nem mindennapi ötlet, hogy Iphoneok segítségével teszi fel a nagy kérdést. Nem aprózta el, rögtön 99 darabot vett belőlük, amivel egy nagy szívecskét formázott. Tudjuk, hogy mit akart ezzel elérni, de vajon honnan jött neki ez a kicsit sem hétköznapi gondolat?

Sok évi megtakarítása ment el erre az akcióra, és sajnos nem végződött jól. A képen is szereplő lány ugyanis nem hatódott meg, kíméletlenül kikosarazta.

iphones.jpeg

Egy épület oldalát segítségül hívva

Csak nem a saját házadról van szó, komoly szervezésre és engedélykérési procedúrára számíthatsz, ha ilyen formában szeretnéd feltenni kedvesednek a nagy kérdést. Ha az ablakok fényeivel szeretnél feliratot készíteni, akkor a tulajdonosok közreműködésére és nagy szükséged lesz, de ebben valószínűleg szívesen fognak segíteni az érintettek.

A falrajzok azonban kis eséllyel fognak pozitív elbírálást kapni, hacsak nem ígéred meg, hogy a lánykérés után olyan színre fested le a falat, amilyenre a lakók csak akarják.

kulonleges_lanykeres.jpg

Ha szeretnél további különleges lánykéréseket nézegetni, itt megtalálod korábbi cikkemet, ahol bizony nemcsak követendő példákat találsz majd.

Bármilyen lánykérési ötleted is van, én őszintén kívánom, hogy úgy sikerüljön, ahogy eltervezted és örüljön neki a párod, és a végén egy igen hagyja majd el a száját. Legyetek nagyon boldogok!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2018-08-04 19:44:35 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1714159845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2018.08.05. 15:25:12

2012-ben a Madách téren volt kint 2 nagy molinó egy lengyel fiú lánykérésével.
süti beállítások módosítása