36 gyerekszoba design, ami nemcsak a gyerekek szemében vizsgázott jelesre

Amikor elérkezik az idő, hogy kialakításra vagy némi áttervezésre kerüljön a gyerekszoba gyakran tanácstalanok a felnőttek, hogy milyen is lenne az ideális lakrész. Praktikus is legyen, meg persze bírja a strapát, de ugyanakkor az is jó lenne, ha nem egy feldobbant csillámpónira vagy sportszeráruházra emlékeztetne, hanem inkább egy csodálatos és ízléses mesevilágra hasonlítana. Hihetetlen, de létezik ilyen!

divatos_gyerekszoba_design_otlet_festes.jpg

A legújabb divatot követve

Az erőteljes neonos színvilág egyre több lakásba utat tör magának, és célirányosan elfoglalja a gyerekszobákat is. Azonban ahhoz, hogy a szemnek kellemes és ne bántó legyen a látvány, érdemes egy jó adag fehérrel, világos szürkével vagy bézzsel kombinálni. Mutatok néhány remekül eltalált kombinációt, ahol a végeredmény a jó értelemben szemkápráztató.

A kép gyűjteményeket nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha rájuk kattintasz!

trendi_modern_gyerekszoba_festes.jpg

Néha az is elég, ha a gyerekszoba fala különleges

Ezek a gyerekszoba stílusok mind modernek és trendik, de mindegyiknek megvan a maga különleges hangulata.

Bár a második képen lévő pixie arcos szoba inkább arra akart jó példával szolgálni, hogy milyen jól lehet a teret felosztani néhány apró trükkel, de őszintén látja ezt valaki? Az én szemem képtelen tovább lépni a rám bámuló kis manón.

kreativ_gyerekszoba.jpg

Jóvágású kisfiú lakok

A legtöbb szülő egy kisfiú szobáját kék vagy zöld színben szokta elképzelni és sokszor kialakítani is. Pedig a szürke, barna, fekete mind-mind remek alapok, és rengeteg formával, színnel és anyaggal könnyűszerrel feldobhatók.

fiu_szoba_szinek_otletek.jpg

Bűbájos kislány szobák

A legtöbb álmodozó kislány hatalmas lelkesedéssel foglalna el egy-egy ilyen szobát. Itt szabadjára lehet engedni a fantáziát, mackóknak és tündéreknek is lehet teapartit rendezni, de még a hercegnő megjelenése sem hozná zavarba a kis vendéglátót, mert tökéletesen alkalmas a szoba a magas rangú előkelőségek fogadására is.

kis_meretu_gyerekszoba_otletek_2.jpg

Ezt a szobát külön is megmutatom, mert úgy látszik igazán az ilyen típusú berendezésekben rejlő lehetőség, ha látod egymás mellett a két képet.

lany_gyerekszoba_otletek.jpg

Persze ezek a szobák szépek és jók, de ha nincs ekkora helyed, akkor sem kell feladni a reményt. Mutatok néhány kis méretű gyerekszoba ötletet is, mert azokból is lehet jókat kihozni.

Helytakarékos, mégis fantasztikus gyerekszobák

Van ezekben az elrendezésekben egy olyan kuckós hangulat. Megszületik egy kis bunker, amit a legtöbb gyerkőc imád, ahová elvonulhatnak a saját kis világukba.

Boldogság a kis bocsoknak, főnyeremény lakberendezési szempontból a nagyoknak. Kell ennél több hely? Nem hiszem.

kis_meretu_gyerekszoba_otletek.jpg

Most olyan gyerekszobákat válogattam össze, ahol minden csöppségnek saját szobája van, de hamarosan érkeznek azok a kreatív és tetszetős megoldások is, ahol bizony osztozkodni kell a téren a kicsiknek egymással.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

7 komment
2018-09-13 22:02:03 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr10014237251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FlybyWire 2018.09.14. 10:43:35

Tévé a gyerekszobában? Übermegahipergáz.

Vannak amúgy szépek, de ez a tévés a végén brutális durva. Rossz értelemben.

FlybyWire 2018.09.14. 10:44:18

Szerintem az egyáltalán nem is gyerekszoba, hanem felnőtt cucc (utolsó kollázson a nagy kép).

IIIIIII 2018.09.14. 11:16:13

Ezek nem gyerekeknek készültek, hanem a szülők akarták prezentálni kifelé, hogy még ebben is mennyire figyelnek a stílusra...

Metálvörös 2018.09.14. 12:13:18

Minek egy gyerekszobába franciaágy? Vagy már készülnek arra, amikor felviszi a csaját? (érdekes módon a lányszobákban keskenyebb ágyak vannak, kikérem magamnak ezt a diszkriminációt!)

metal · http://electric.blog.hu 2018.09.14. 13:20:28

@IIIIIII: Pont azt akartam írni, hogy ezeket biztosan nem díjazták a gyerekek. Ezek pontosan olyanok, amik a felnőttek maguknak csináltak, hogy jól meg lehessen mutatni másoknak milyen menők!

B-) 2018.09.14. 15:08:07

Igen, ezek nem gyerekszobák, hanem bútoráruházi katalógusok számára, hasonló tónusú bútorokkal összeállított, műtermi insgallációk. Annak nagyon tetszetősek, de nem életszerű, hogy egy valódi gyerek éljen itt, kegalábbis nem így, ahogy a képen szerepel. Az ilyen posztok címe megtévesztő.
süti beállítások módosítása