50 inspirációs kép tökfaragáshoz

Hazánkban is egyre többen hódolnak a tökfaragási művészetének, különösen így Halloween tájékán. Hoztam egy kép gyűjteményt, hátha így neked is megjön hozzá a kedved.

tokfaragas_gyerekekkel.jpg

Jogos, hogy még kissé korai, hiszen hol van még Halloween, de itthon, azt a napot legtöbben mindig csendes megemlékezéssel és temetőbe járással töltik, ezért egy picit érdemes elcsúsztatni az amerikai változatot. Arról nem is beszélve, hogy ha már ennyit dolgoztál a tök kifaragásán, élvezd ki minél tovább a gyümölcsét.

A kész műalkotásokat tedd ki az erkélyre vagy dekoráld vele bejárati ajtó környékén a lépcsőházat!

Cuki tökfaragások gyereknek is

Esős időben rendkívül ötletes beltéri program gyereknek is a tökfaragás (persze az éles eszközök miatt felnőtt felügyelettel). Szóval ha nálatok kezd eluralkodni az unalom a bocsok körében, akkor dobd be a tökfaragást. Meglátod rá fognak harapni.

Ne feledd a képekre kattintva nagyobb méretben is meg tudod nézni a tököket!

toklampas_gyereknek.jpg

Súgnék egy titkot a hozzám hasonló a két bal manccsal rendelkezőknek, akik mégis szeretnének egy saját töklámpást: sütemény kiszúró forma. ;) Ja és a kiegészítők is remekül palástolhatják, hogy egyébként a faragás nem az erősséged.

tokfaragas_gyerekkel.jpg

Mosolyfakasztó töklámpások

Úgy tartják az élet valódi eszenciáját a humor adja. Ha te is így véled, akkor tuti ezek között találod meg a kedvenc tökfaragásodat.

vicces_tokfaragas_toklampas_keszites.jpg

Horrorisztikus tökök

A szokások szerint persze egy olyan félelmetes tököt kell faragni Halloweenre, amitől meghűl az emberekben a vér, de legalábbis rémesen csúnyát.

halloweeni_tokfaragasok.jpg

Ha szívesen ráhoznád a frászt a lépcsőházban sétálgatókra, akkor válassz a lentiek közül egy tökfaragási mintát.

felelmetes_tokfaragasi_minta.jpg

Persze az ügyes kezű és elszánt medvék keményebb fába tökbe is belevághatják a fejszéjüket. Itt van néhány profik által készített tökfaragás. Mit gondolsz megbirkóznál valamelyikkel? 

verfagyaszto_halloweeni_tokfaragas.jpg

Nagy kár, hogy ezeket a csodákat, nem lehet eltenni a következő évre, de nézzük a jó oldalát. Így minden évben lehetőséged lesz újabb mintákat kipróbálni. Arról nem is beszélve, hogy legalább olyan jó érzés megcsinálni, mint nézegetni.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2018-10-16 10:13:30 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1414303233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása