Kiskedvencek luxus élete a négy a fal között

Állatbarátok, gazdik ide nézzetek! Most olyan otthon részleteket mutatok be, amik kifejezetten mancsos barátaink kedvéért és kényelméért lettek kialakítva. Ha te is éppen ötletet keresel, hogy hogyan tudnád még jobban elkényeztetni és még kutya, macska, tengerimalac komfortosabbá alakítani a lakásod, akkor tarts velem!

kutyatartas_lakasban_0.jpg

Puha pracli cicusok extravagáns kiegészítői

A macskák alapjáraton is imádják a kényeztetést és az hajlamosak az egész életre úgy tekintenek, mintha egy véget nem érő wellness nyaralás lenne. Elnyúlnak a meleg helyeken a lakásban és ha úgy hozza úri kedvük, akkor hagyják, hogy átsimogasd őket. Ezt követően tornáznak egy kicsit a szekrények tetején, majd adnak az alapvető ápoltságra és rendbe teszik a karmaikat (a gazdik reményei szerint nem a kanapé sarkán).

De mivel is lehet a kedvükben járni a cicáknak? Hát a különféle finomságokon kívül például szuper puha macska fekhelyekkel.

(Az összes kép megtekintéséhez kattints a képekre!)

A lakás szőrös akrobatáinak persze kijár egy macska játszótér is, ahol kedvükre mászhatnak, ugrálhatnak és biztonságosan kiélhetik a magasság iránti vonzalmukat is.

A cicák után most folytassuk a sort a kutyákkal, mert nekik is jár egy csöpp luxus, amit az imádott gazdik bocsáthatnak a rendelkezésükre.

Ilyen egy kutya aranyélete a lakásban

A kutyák nagyon szeretnek a gazdi közelében figyelni, vagy inkább láb alatt lenni, de mi ezért is kedveljük őket. Hálásak ha biztosítasz nekik egy kis területet a lakásban lehetőleg a szorosan magad mellett függetlenül attól, hogy éppen mit csinálsz.

Persze időnként a kutyák is élvezik, ha elvonulhatnak a saját kis zugukba.

Bár megoszlanak a vélemények a lakásban tartott kutyák esetében, hogy szükséges-e vagy jó dolog-e a szobakennel használata. Elsősorban a rombolásra hajlamos és/vagy kölyök kutyák esetében elterjedt. Ha mellette döntenél, akkor nézd meg ezeket a darabokat!

Az élet persze nemcsak henyélésből áll ha kutyákról van szó, gyakran vadásszák az alkalmakat séta alatt, hogy a játék hevében lehetőleg a fejük búbja is mocskos legyen. Ezért persze haragudni nem lehet, de azért jó lenne ha a lakás nem úszna a sárban, minden séta után. Nem igaz?

Ha van lehetőséged akkor alakíts ki egy külön kutyamosót a kedvencednek, így nemcsak kényelmesebben lefürdetheted, hanem az általatok használt kádba se kell beemeli a kis sózsákot.

A séta után hazaérve, immáron patyolat tisztán jólesik pár falat is. Lássuk a kreatív gazdik etetőtál tárolásra és itatásra miket találtak ki.

etetotal_kutyaknak_macskaknak.jpg

Még mindig a kutya és a macska vezetik a házi kedvencek népszerűségi ranglistáját, de előkelő helyet foglalnak az egyéb háziállatok is mint például a tengerimalacok.

Luxus lakhelyek tengerimalacok számára

Bár a boltokban sajnos még mindig kapni iszonyúan picike és helytelen felszerelésű ketreceket és terráriumokat is, de szerencsére egyre többen választanak tudatosan a tengerimalacok igényeihez megfelelőbb méretű lakhelyeket és kiegészítőket is. Itt van néhány jó példa, mert ezek az állatkák is megérdemlik a gondos törődést.

A fenti három állatkán kívül természetesen még nagyon sok faj teszi boldogabbá a gazdik mindennapjait. Bármilyen szőrös, bőrös, tollas vagy pikkelyes kedvenced is van otthon, háláld meg nekik te is, hogy feltétel nélkül szeretnek és egy tedd jobbá az életüket, amit rád bíztak!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2019-02-27 11:12:34 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr3314656853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása