Egyszerű megoldások a gyerekszoba rendszerezéséhez

Szeretnél rendezetebb gyerekszobával találkozni, amikor benyitsz a kicsikhez? Néhány apró trükkel könnyen felvehetitek a versenyt a káosz terjedésével!

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek_tarsasjatek_5.jpg

A gyerekszoba egy folyton pezsgő, élettel teli, vidám hely és ez rendjén is van így. Ám ez nem jelenti azt, hogy a jó éjt puszi átadásához térdig kell gázolni a játékokban vagy órákig tartó rendrakással kell zárni minden napot. Most olyan gyerekszoba rendszerezési tippeket mutatok, amik segítségével gyorsan a helyére kerülhet minden.

Plüss karantén

A legtöbb szülő nagyon hamar észreveszi, hogy ha nem tartja uralma alatt a plüssök szaporodását, akkor maguk alá temetik a gyerekszobát, rosszabb esetben az egész házat. Legegyszerűbb a hatalmas kupacot bevágni egy ládába (és eldobni a kulcsot), de akkor tuti nem lesz meg fél perc alatt Bubuka, a kedvenc gondűző állatka, amikor épp csak ő tudná megvigasztalna a kis bocsot a legnagyobb bánatában. Valami átláthatóbb, de mégis tárolási szempontból is elfogadható módszer kell...

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek.jpg

Társasjáték regulázás

Nálatok is rendre előfordul, hogy a társasjátékok mini alkatrészei szőrén-szálán eltűnnek, így pedig a játék a süllyesztőbe kerül?

Arról nem is beszélve, amikor két teljesen különböző játék összekeveredik, aztán ember legyen a talpán, aki az így keletkezett 2000 darabos puzzle részeit szétválogatja.

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek_tarsasjatek_2.jpg

Erre tökéletes megoldás, amit egy bosszankodó szülő kitalált és hála az ő módszerének többé a játékok eltérő dobozmérete miatt sem kell aggódni, ezzel pedig a tárolásuk is sokkal helytakarékosabb lesz. A narancslé kiborulásának veszélyéről nem is beszélve.

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek_tarsasjatek.jpg

Ideje rajzolni!

Ha előkerülnek a ceruzák és filctollak, akkor indulhat a következő műalkotás elkészítése. De aztán a kreatív  folyamat végén legyen ám rend!

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek_tarsasjatek_4.jpg

Fegyver letétel

Sok kisfiúnak van komoly arzenálja a különféle játék puskákból, pisztolyokból és egyéb harci eszközökből. Ha a te bocsod is büszke a készletére, akkor egy ilyen tárolónak biztos örülne.

de6f19f48b086f9605f70a329b5a59b7.jpg

Ha már a gyűjteményről beszélünk...

Kisautó parkoló

A miniatűr tütü készlet szívesen lakna egy ilyen rendezett garázssorban. Egyetértesz?

gyerekszoba_rendberakas_rendszerezes_tarolas_tipp_trukk_pluss_jatek_tarsasjatek_3.jpg

Kábel sorba állítás

A mai modern időkben már a gyerekek szobájába is igen hamar beszivárog az elektronika. A rendezetebb összképért egy átalakított cipősdoboz is sokat tehet.

diy-pinterest-casa-1.jpg

Holnap itt folytathatod...

Hatalmas munka felállítani a tökéletes autópályát vagy mini Lego várost és mire indulhatna a játék a szuper díszlet között már vége is van a játékidőnek, igazságtalan. Erre nyújt kényelmes elnapolási lehetőséget az ágy alá tolható görgős tároló. Tudom ez nem valódi rend, de a látszatát elég jól hozzá a rohanós hétköznapokban nem igaz?

kh18.jpg

Alvó kellékek

Az altatásnak komoly szertartása van kell hozzá néhány kedvenc plüss, mesekönyv stb. De mindez hol kap helyet? Például itt és így elég pofásan néz ki.

kh22.jpg

El is jutottunk a lefekvésig egy rendezett gyerekszobában. Nem is rossz. Ha tetszik, foganatosíts a fenti képen látható újításokból néhányat otthon is!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

1 komment
2020-02-25 16:25:10 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr1415491114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Apu Lap 2020.02.26. 09:39:44

Jók ezek a rendszerezők, okosak ezek a cikkek, de egy-egy ilyen rendező, láda stb. olyan árba van mint a gyerek bútor.... egy nagyobb méretű műanyag, nem fa, műanyag láda aminek teteje is van és nem törik szét az első hónapban 10E Ft... ebből kellene kapásból 3-5. Fa ládák 15-20E Ft....
süti beállítások módosítása