Látványos gyerekszoba dekorálási tippek

Szeretnéd néhány új dekorelemmel feldobni a kis bocs szobáját? Ha egyedi és különleges apróságokra vágysz, akkor a legjobb helyen jársz!

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_9.jpg

Fényképek, plüssállatok és cuki matricák borítják a gyerekszoba minden négyzetcentiméterét? Itt az ideje kicsit felülvizsgálni a látványvilágot és picit módosítani rajta. A végén nemcsak a kicsi hálásan csillogó szeme lesz a jutalmad, de büszkén tekinthetsz majd az új és kreatív megoldásokra.

Hogy telik az idő!

A legtöbben az ajtókereten jelölik a bocs magasságát minden születésnapkor. Ehhez hasonló növekedés mérés egy igazán szívmelengető formája, a most következő két falikép.

(A képek nagyobb méretben is megtekinthetők rájuk kattintás után.)

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp.jpg

Önbizalom növelő hősök

A rajzfilm figurák a gyerekek hősei, akikre felnéznek és rajonganak értük. Azt mondják a pozitív megerősítés és a sok dicséret az egyik legfontosabb a gyerekek egészséges pszichológia fejlődéséhez. Ha a kettőt összekötjük egy izgalmas dekoráció kerekedhet belőle.

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_2.jpg

Lógjunk együtt!

Mindig elfelejti felakasztani a holmiját a fogásra, hiába kéred már vagy századszor? Tedd számára is vonzóvá ezt a tevékenységet mondjuk egy cuki fogassal!

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_3.jpg

Mackó a keretben

A plüss macik nemcsak a kiságyban és a polcon kaphatnak helyet, hanem a falon is. Ha van egy szép kereted, állítsd a medvét egy cuki pózba és már kész is a fantasztikus gyerekszoba dekor. Nekem ez a kedvencem és neked?

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_5.jpg

Aranyos szekrény motívumok

A nagyi bútorából is könnyen lehet trendi gyerekszoba szekrényt készíteni. Egy kis festés, néhány fiók gomb csere és tátám, már kész is a ruhatároló modern és gyerekbarát kivitelben. (Az új gombok terhelhetőségét érdemes számításba venni, mint ahogy a kényelmes megfogásukat is, mielőtt kiválasztod a nyertes miniket.)

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_6.jpg

Játékos fények

Az árnyékok a falakon a legtöbb esetben megijesztik a kis bocsokat, de ezt néhány cuki lámpával és kedvelt figura árnyékával kiküszöbölhetjük.

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_7.jpg

Még több házi készítésű dekorelem...

A gyerekszobában fellelhető apró mütyürökből persze ezerfeléképp készíthetünk saját kezűleg kedves kiegészítőket.

gyerekszoba_dekoralas_kreativ_tipp_8.jpg

Nálatok éppen melyik korszak uralkodik a gyerekszobában? A dinós, a Disney hercegnős vagy talán a Star Wars karakterei borítanak be mindent? A kis bocs kedvéért csempész be a megszokott dekorációk közé néhány egyedi részletet!

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

komment
2020-03-10 12:23:51 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6715504750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása