Beköltöznél egy kastélyba?

Ki ne álmodott volna arról, hogy egy kastélyban él? Most itt a lehetőség, mert egy igazán pompás kastély várja új lakóit!

tamasi_vadaszkastely_elado_termalfurdo_esterhazy.jpg

Biztos elképzelted már, hogy az 1700-as évek végén gyönyörű ruhában, finom bort kortyolgatva egy mesebeli kastély tulajdonosaként épp a vendégeidet köszöntőd impozáns otthonodban. Bár az idő kerekét nem lehet visszaforgatni, de a fenti álomkép valaki számára kézzel fogható közelségbe kerül, hiszen a Esterházy vadászkastély épp új tulajdonosait keresi Tamásin.  

A fáradt munkanap után a pihenés garantált egy belső udvarban és a kastélyt körbevevő ősfás parkban, de ha mindez nem lenne elég, akkor nyáron strandpapucsban át lehet ballagni a kastélytól csupán 100 méterre található termálfürdőbe.

vadaszkastely_tamasi_elado_1.jpg

A termálfürdő jelenléte persze potenciálisan vonzhatja azokat a rokonokat is, akiket a medve legszívesebben csak karácsonykor látna, de valljuk be, hogy az 1320 nm-es épület, a maga 24 szobájával (többségében egymásba nyíló kialakítással) azért biztosít kellő számú menekülő utat. A két szintes épületben akár egy hétig is el lehet keringőzni úgy, hogy kizárólag csak a vendégek érkezésekor és (örömteljes) távozásakor kellett egymásba botlani.

vadaszkastely_tamasi_elado_2.jpg

Bár az én anyósom kifejezetten jó fej, tudom hogy vannak, akik komoly összegeket fizetnének, hogy egy ekkora kastélyban szobáról-szobára, 380 nm-es száraz pincéből egészen az emeletig lépcsőztetve majd ki a 7090 négyzetméteres alapterületű, körbekerített telken túráztathassák szeretett anyósukat. Ezt követően egyből felajánlhatod majd, hogy a közeli horgásztavakat és csodás kirándulóhelyeket is járjátok be, rögtön a kastély megtekintése után, hiszen kihagyhatatlan látványosság. Ha ennyi nem lenne elég a hatállásos garázsokat is feltétlen be kell mutatnod majd. ;)

vadaszkastely_tamasi_elado_4.jpg

Persze a 390 milliós vételár valószínűleg még Bill Gatesnek is okozna némi szemöldök ráncolást, de ha tiéd a világ 9 legmegbízhatóbb haverja, akkor egy ekkora terülten bátran kialakíthattok, hála a körfolyosós megközelítéseknek, egy igazán baráti társasházat is és akkor a vételár már egészen emészthetővé válik és adott lesz egy akkora kert, amiben a gyerkőcök kényelmesen eljátszhatnák.

Ha úgy érzed, hogy a te életed itt fordulóponthoz érkezett, és szeretnél csatlakozni a mára meglehetősen kevés kastély birtokos közé, akkor ne feledkezz el a jó öreg medvéről, aki felhívta a figyelmedet erre a kastélyra és hívj majd meg egy málna szörpre valamelyik nyári hétvégén!

Forrást és a további részleteket ide kattintva éritek el.

Ha pedig társasházi témában bármilyen kérdésed van, nézd meg, kik vagyunk, mik vagyunk (ehhez kattints ide) és keress bátran! Épp leváltanátok a közös képviselőt vagy kíváncsi vagy, mi hogyan csinálnánk, ha a te házadat is mi kezelnénk? Nézd meg, szerintünk hogyan lehet jól csinálni! Kattints és ismerkedj meg Házmestermedvével, munka közben!

Szólj hozzá!
2020-10-23 13:11:12 - Házmestermedve

A bejegyzés trackback címe:

https://hazmestermedve.blog.hu/api/trackback/id/tr7516255128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása